vineri, 8 aprilie 2011

Ora de motorsport


Pentru că Dunlop este convins că performanţa nu se poate clădi doar pe noroc, începând cu acest sezon competitional de automobilism sportiv din România, orele de sport din câteva licee importante din tară vor fi un pic... altfel.

„Pilotul Dunlop în şcoli”, o campanie marca Dunlop pentru o cultură a motorsportului în rândul tinerilor din România. În 2011, raliurile, viteza în coastă, kartingul, F1, sau parfumul nisipului din Dakar, vor intra si în sălile de curs pentru o oră de... motorsport.

Primele ore de motorsport le-am ţinut chiar înaintea startului în prima etapă a CNR Dunlop 2011 la Colegiul Naţional Dr. Ioan Meşotă şi la Grupul Şcolar Industrial Hidromecanica din Brasov, iar

în popasul nostru brasovean, Pilotul Dunlop a fost sustinut de copilotul Angela Stănescu din Brasov.

În decursul orei de motorsport, elevii brasoveni au descifrat câteva din tainele acestui sport, fiind captivati de magia performantelor cailor putere si de lupta cu secundele pe probele de raliu, viteză în coastă, karting sau F1.

Ora de motorsport din liceu continuă aici, pe pilotuldunlop.blogspot.com, unde Pilotul Dunlop îi asetaptă pe elevi si nu numai să răspundă la întrebările si curiozitătile legate de sporturile cu motor.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu