vineri, 8 aprilie 2011

Emoţii la start?

Ceva ceva tot sunt.

După un sezon 2010 la fel de dificil ca şi 2009, dar aflat şi sub presiunea alegerilor la vârful Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS), lucrurile par să intre oarecum pe trasă. La vârful FRAS planurile trec de pe termen scurt pe termen mediu şi lung cu o conducere reconfirmată pe 4 ani, pe raliuri pasionaţii au un macadam în plus în programul lor de week-enduri, la AMCKart întrecerile kartiştilor se dublează, iar pista lui Sechelariu va încinge cele mai mici pneuri din automibilismul sportiv din România.

Şi totuşi ceva emoţii tot sunt.

În debutul sezonului, Marişca sau Manu Mihalache se aliniază la startul primei etape din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2011 fără o susţinere financiară care să le garateze participarea şi la etapele următoare, iar prima etapă din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop înlocuieşte deja celebrul traseu de pe Mateiaş cu unul aflat fix pe cealaltă parte a versantului de la Câmpulung Muscel.

La Braşov lucrurile arată încă liniştit. Deşi lumea raliurilor din România forfoteşte în aşteptarea startului oficial în prima etapă a CNR Dunlop 2011 şi astfel a întregului sezon competiţional FRAS, oraşul îşi vede încă de ale lui. Mai sunt câteva ore bune până la start.

Tess Rally 2011

Lungime totală raliu : 248.30 km
Lungime totală probe speciale : 103.40 km

Suprafaţa: Asfalt

Parcul de start/sosire : Braşov, parcarea Parcul Central de pe b-dul Eroilor, în faţă la Hotel ARO-PALACE
Parcul de service : vineri, 8 aprilie: parcarea Parcul Central de pe B-dul Eroilor; sambată, 9 aprilie: Braşov, str.Poienelor, nr.2, vis-à-vis de staţia LUKOIL


Număr probe speciale: 7, după cum urmează:

Vineri, 8 aprilie

Braşov Rally Show, Braşov, start la orele 18.31

Sâmbătă, 9 aprilie

PS 2, Pârăul Rece, start la orele 10.04

PS 3, Râşnov, start la orele 10.34

PS 4, Babarunca, start la orele 12.03

PS 5, Cheia, start la orele 15.00

PS 6, Pârăul Rece, start la orele 17.13

PS 7, Poiană, start la orele 17.58

ATENŢIE! Toate probele se închid traficului rutier cu cel puţin 2 ore înainte de start.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu